och här kommer fortsättningen

Jag hann iväg till föräldragruppen igår. Charlie vaknade och hann precis amma sen fyllde han världens bajsblöja som tog sin lilla tid, både att fylla och att byta men sen kom vi iväg och var till och med där 5 minuter innan start. Det var kul att träffa de andra igen även om det bara var 3 andra bebisar där, alla grabbar. När jag skulle hem igen så kan jag inte vrida om nyckeln i bilen. Så jag ringer Danne som jobbar över och han ska komma och hjälpa mig. Fattar inte vad som är fel, helt ny bil liksom. Danne åker hem först för att hämta extranyckeln och ringer mig när han är hemma och frågar om jag provat vrida på ratten. Nä svarar jag och tycker han är lite knasig, vem startar bilen genom att vrida på ratten? Jag har ju bara vridit på nyckeln, men går ut och provar iallafall och ja det funkar ju. Tydligen så har rattlåset gått på. Har aldrig varit med om det eller hört om det tidigare men kände mig lagom dum. Jaja jag kom ju hem iallafall.
 
Idag har vi varit på en två timmars promenad i sköna solen oh sen möte med prästen inför dopet. I morgon är det läkarbesök på bvc. Han väger över 5 kg nu vet jag men ska bli spännande att veta mer exakt. Han var längre än de andra i föräldragruppen även om han inte var tyngst. Kul hur olika alla är =)

noll koll

Verkligen. Gick just igenom alla papper som har legat på köksbordet ett tag och skulle lägga in alla datum och tider i almenackan. Sjukt mycket tider att hålla koll på just nu. Föräldragrupper både i mariefred och strängnäs, bvc, babymassage, babysim, återbesök för mig, prästmöte, födelsedagar mm. Medans jag håller på att lägga in tider så ser jag föräldraträff strängnäs 26 februari kl 15.30. Shit det är ju idag ju. Bara att packa ihop oss och åka, vill ju inte missa det. Det är samma gäng som vi gick med innan vi fick barn i november. Men för en gång skull så sover Charlie, skulle ju behöva mata honom innan vi åker och ska va där om en timme...typiskt.
 
fortsättning följer

En min säger mer än tusen ord


cute


God morgon söndag

Långpromenad vankas. Sen bär det av mot Malin och sen hem till mamma. Kvällen avslutas med storhandling inför kommande vecka. Låter som en bra dag.

Bumbi

Charlie och jag brukar alltid ligga kvar i sängen till typ tio på morgonen. Vi vaknar oftast mycket tidigare när Danne ska till jobbet, ammar byter blöja och sen äter jag frukost i sängen varpå vi slumrar vidare en stund till. Här visar Charlie upp hur duktig han är på morgongymnastik.
 
 
Idag har vi också invigt Bumbi stolen. Det är en stor som är anpassad efter små barns rygg men de bör kunna hålla upp huvudet ordentligt. Charlie är stark i nacken men han bör ju inte sitta i bumbin så länge ännu och inte heller ensam men snart så =)
Han ser så rolig ut i stolen, kroppen blev så liten och halsen försvann helt, gullungen.
 
Trevlig fredagskväll!!
 
 
 

solen är tillbaka

Älskade sol du är saknad. Nu väntas den bästa tiden på året. Det blir ljusare och varmare för var dag. Solens strålar börjar värma och fåglarna börjar åter kvittra och det är långt till nästa höst. Vi var just ute på en kortare promenad med Charlie i selen på magen, underbart. Han fick ha sina vanliga inne kläder och mössa och vantar och jag tog på mig gravidjackan som nästan gick att knäppa hela vägen upp. Så skönt att slippa vagnen även om det är mysigt att gå med den med. Ännu mysigare att ha honom så nära så vi kunde njuta av soln tillsammans. Det kallar jag fredagsmys av högsta nivå, chips och godis kan slänga sig i helveteskapet. Hade kunnat promenera hela dagen men Sally är fortfarande lite halt. Hoppas på lika fint väder i morgon, då ska det banne mig promeneras =)
 
 

Get busy livin

Idag har vi varit hos mamma. Fick goda raggmunkar till lunch. Sen gick jag och brorsan och Charlie upp till Torekällberget och hälsade på. Sally fick vara kvar hos mamma då hon fortfarande haltar. På Torekällberget köpte vi såklart varsin stor chokladboll och gick sedan upp i personalrummet och hälsade på de som jobbade iadag, vilket inte var så jättemånga. Men jag fick iallafall träffa tjejen som ersätter mig och hon var jätte trevlig =) Kanske lite för trevlig, hoppas de vill ha tillbaka mig sen =P
I morgon är det fredag igen med gladiatorerna och farmen tvekamp. Sen blir det lördag med en tur till svärföräldrarna och avslutningsvis melodifestivalen. Söndagen är det fika hos Malin och sen till mamma igen då även andra bror och hans tjej är där. Måndag ska jag och Anna umgås och gå på promenad. Tisdag har vi möte med prästen för dopet. Onsdag är det dags för bvc igen, denna gången läkarbesök. busy med andra ord, skönt =)
 
Dags att boka in utställningar för den här lilla sötnöten också =)
Han är snart ett år nu.

Intressant artikel, "Kan du vara alltför renlig"

Instinktivt känns det viktigt att hålla rent kring sin lilla bebis. Men när den blir lite större kan du släppa på oron när han eller hon kryper omkring och stoppar saker i munnen (så länge de inte utgör en kvävningsrisk, förstås) eller när hunden dreglar tillgivet på bebisen. Det finns en teori om att en fläckfri miljö inte nödvändigtvis är det bästa för barn. 

Hur är smuts och allergier förknippade?

Antalet barn med allergier ökade från 1970-talet till 1990-talet, i synnerhet i västvärlden. 

En studie fann att denna ökning kunde bero på mindre familjer och ökad renlighet. Båda dessa faktorer medförde att små barn utsattes för färre infektioner än tidigare generationer. 

Detta kan ha gjort att barns immunförsvar, som fortfarande är statt i utveckling, inte "tränas" i att bekämpa infektioner. Men eftersom immunförsvaret fortfarande pockade på att bli använt, började det reagera på ofarliga substanser som pollen och dammkvalster. Enligt denna teori var det detta som ledde till ökningen i allergier allergier och astma

Finns det några bevis?

Länken mellan hygien och allergier tycks få stöd av flera studier: 
    • Barn som växer upp på bondgårdar utvecklar mindre ofta allergier och astma.
    • Barn som växer upp på bondgård och vars mödrar bodde på bondgård under graviditeten har ännu bättre skydd mot astma, hösnuva och eksem.

    • Tidig kontakt med andra barn tycks ha skyddande effekt. Bebisar som har ett eller två äldre syskon eller som gick på dagis från mycket unga år löper mindre risk att få astma.
    • Barn löper mindre risk att utveckla reaktioner på vissa allergener om det finns katt eller hund i huset när de är bebisar. Att ha hund skyddar barn mot att utveckla pollenallergi. Att ha katt skyddar mot att utveckla allergi mot dammkvalster.

  • Förskolebarn som ofta blir förkylda löper mindre risk att få astma.
Djur på bondgårdar, husdjur, syskon och barn på dagis delar en viktig faktor: Kontakt med små mängder endotoxin, dvs bajs. Det är alltså möjligt att risken för astma och allergier minskar i och med att barn utsätts för bakterier under uppväxten. Bajs är fullt av bakterier. 

Är inte min bebis för liten för att utsättas för bakterier?

Det beror på ditt barns ålder. Om din bebis bara är några veckor, så är immunförsvaret inte moget. Då är det bra att vara extra noga med hygienen - det är t ex bra om besökare tvättar händerna innan de hanterar din nyfödda bebis. 

När ditt barn är ett par månader, behöver du inte längre vara lika noga. Immunförsvaret stärks i takt med att ditt barn växer. De första levnadsåren är den tid då immunförsvaret är som mest påverkbart av den miljö ditt barn växer upp i. 

Ökar allergier fortfarande?

Frekvensen av allergier och astma tycks ha stabiliserats sedan 1990-talet i västvärlden, men de ökar fortfarande i utvecklingsländer

Hygienteorin kan förklara en del av den ökning vi har sett av allergier och astma, men det är förmodligen inte den enda faktorn. 

En del säger att det orsakats av mediciner som paracetamol. Andra menar att det orsakats av förändrigar i den kost vi äter. De pekar på en brist på D-vitamin, samt förändringar i den normala bakteriefloran i tarmen

Ingen av dessa teorier har bevisats vara den enda förklaringen, men du behöver inte vara onödigt orolig för diverse infektioner ditt barn får på dagis eller från ert husdjur. Vem vet? Det kanske till och med är bra.

Häxan Hia Hia

Det första jag tänkte när jag vaknade i morse var: vem var nu häxan Hia Hia. Vet ni? Jag var tvungen att googla det för jag kom aldrig på det. Det är häxan från Bamse i trollskogen =)
 
Filmen börjar med att häxan Hia-hias skratt ekar över kullarna och förvandlar Lille Skutts öron till morötter. Mickelina får kvastsvans och Vargen blir till en ballong. Har häxan Hia-Hia börjat trolla igen? Då är det nog bara Bamse och hans vänner som kan stoppa henne, men vägen till hennes grotta är lång, och många faror lurar i Trollskogen
 

 
 

För övrigt verkar det bli en jobbig dag för oss. Charlie skriker så fort han inte blir buren. Men men vi överlever nog. Just nu sover han i min famn och funkar det så kan vi ju bara lata oss i soffan hela dagen. Kanske kolla lite bamse =) Sally har fått ett sår på ena tassen troligtvis har hos skurit sig på skaren. Hon har lite ont så vi får tyvärr skippa långpromenaden idag. 
 
 

Stor och liten

Charlie växer så fort. Ska verkligen bli spännande på bvc besöket nästa vecka. Då har det gått över 3 veckor sedan förra besöket och vår våg hemma är trasig så har inte kunnat väga honom själv. Vet bara att han håller på att växa ur sina kläder. Stora killen har till och med börjat växa ur en del 56 kläder. Samtidigt som jag längtar och ser fram emot när han blir lite äldre och börjar upptäcka omvärlden så tycker jag att han växer på tok för fort. Han är ju inte en nyfödd liten bebis längre, men det känns så som alldeles nyligen han kom.
 

Det är inte barbamamma som blivit mindre. 
 
Nybadad liten tomte <3
 

När blir man vuxen?

 Den frågan funderade jag på under dagens promenad med anledning att jag nu faktiskt skulle sortera mig själv under den kategorin.
När man blir könsmogen.?
Haha. Nej.Då är man i sin egna lilla värld och det är knappast vuxenvärlden.
Är det när man blir 18?
Knappast. Även om man väldigt gärna vill tro det då.
När man slutar vara barnslig?
Det kommer jag aldrig sluta med och det bör man inte sluta med.
När man är fullärd?
Det blir man aldrig.
20?
Nja inte de flesta iallafall.
När man kan klara sig själv?
Finns en del människor som aldrig kan det och många som är mindre kompetenta på det området.
När man samlat på sig tillräckligt många vuxenpoäng? 
Nja tyvärr är det inte så lätt. Själv har jag både jobb, hus, bil, barn, hund, katt, pensionssparande, konsumkort, ja till och med bonuskort på apoteket.
När man inser att mamma har rätt?
Ja då börjar det närma sig. =)
25 då?
Någonstans där skulle jag nog vilja påstå att jag blev det. Kanske något tidigare.
När man är mogen och ansvarsfull?
Skulle vilja svara ja men finns alldeles för många vuxna som inte är det. Hur blev då de vuxna?
 
Frågan kvarstår alltså men det verkar ju ändå hänga ihop mer ålder än beteende och verkar inte gå att skippa.

Promenera mera

Idag var vi ute på en supermysig promenad. Ja egentligen gick vi ju samma gamla väg som alltid men det kändes mysigare idag. Det finns bara fördelar med promenaderna. Sally blir rastad och nöjd. Charlie får frisk luft och sover ordentligt en stund. Jag får motion och under tiden hinner jag med att sortera och rensa tankar. Eftersom både Sally och Charlie är nöjda så blir det nästan som lite egentid när man går. Vi alla tre verkar vara i vår egen lilla bubbla =) Önskar bara att det fanns lite mer promenadvägar att gå på, visst omgivningen och landsbygden är fin men det ska ju finnas vägar att gå på också speciellt nu när jag går med vagn. Det är lite tråkigt när man inte kan gå runt utan måste gå fram och tilbaka på samma ställe. Men man behöver ju inte alltid gå hemma heller. Det är bara att packa in sig i bilen och åka en sväng, det är jag fullt kapabel till, något lat bara =P
 
Anna, vad gör du tor-fre? Ska vi ta en sväng i hjorthagen om vädret tillåter och sen fika hos mig?
Malin jag kör gärna samma procedur med dig och småvoffsarna någon dag när du har tid, om du vill förstås =)
Karin, behöver du en pluggpaus så kommer jag gärna till järna =) för en liten promenix.
Madde jag saknar dig <3

:-P


jalla

Får passa på att blogga lite snabbt nu när lillkillen sover. Vad har hänt sen sist då, har ju inte hunnit blogga så mycket i veckan. Duschen är fixad så nu kan jag äntligen duscha igen. Värmeluftpumpen blev fixad i måndags men nu är den tyvärr trasig igen. Måste alltså vara en läcka men hoppas att den kan bli helt fixad i veckan. Vi har ju element så det är ju inte så att vi fryser ihjäl men det blir ju rätt dyrt. Var och hälsade på hos Anna och hennes lilla Ester i onsdags, alltid lika trevligt. Igår var vi bara hemma, Danne var superduktig och städade här hemma, dammsög, tvättade kläder, diskade, tvättade fönster och strök gardiner, dessutom bakade han sockerkaka och lagade mat =) ibland har jag det bra. Vad gjorde jag då? Jag gick ut på en låång promenad med Sally då jag behövde lite egentid sen bara mös jag med Charlie. Idag var vi hos pappa och fikade. Det är skönt att komma bort ibland, man blir ju smått galen av att bara vara hemma. Tänkte försöka få in lite träning nu ikväll, men det beror lite på vad Charlie anser om den saken, Danne är nämligen på fotboll. Lika bra det, när jag tränade i fredags så bara skrattade han åt mina övningar och skulle komma med tips på hur jag kunde träna bättre. Efter en jobbig vecka och en motivation som inte var allt för hög så kan man säga att jag blev rätt lack av den kommentaren. Men jag ska inte lyssna på honom, jag vet att min träning ger resultat. Har bara tränat nu i tre veckor och det märks. Kan i stort sett göra situps nu och är på rätt väg med den lite lösare huden på magen =P och träningsvärk har jag varje dag så nog måste det ta alltid.
Ska nog ta och göra det nu faktiskt, Charlie verkar sova så sött, disken är diskad och på teven visar bara strunt så bättre tillfälle lär det inte bli. 
 
Pratade om Mexico hos pappa idag. Undrar när vi kan kommaiväg på en semester igen. Det är ju så himla underbart. Men det dröjer nog några år tyvärr. Nu ska vi bara spara pengar som galningar för vi planerar att flytta nästa vår. Hoppas på en solig sommar här hemma istället. 

Charlies önskelista

Kanske att hans mamma har haft en del att säga till om. Detta önskar sig iallafall Charlie och måste inskaffas nu i vår.
 
CD-spelare med radio
Cd och radiospelare. Svårt att hitta fina som passar i ett barnrum som inte är typ rosa hallo kitty men denna gillade jag. 399 kronor på br leksaker.
 
 
En musikmobil till sängen. Han älskar den som hänger över skötbordet. Teddykompaniet 349 kronor hos lekmer.se
 
VINDFLEECEOVERALL 56, 74
Vindfleeceoverall i strl 68. Hittade denna på polarnopyret men de är ganska dyra där 599 kronor. Fleeceoveraller utan vindstopp fins dock på fler ställen så det kanske blir en sån istället.
Overall - 100% BomullOverall - 100% PolyesterTvå varianter från lindex.
Från lindex önskar han sig även en simbadbyxa då vi ska börja på babysim i mars.
Badbyxa - 80% Polyamid,20% Elastan99 kr
Blå Skor, Babybasketsko med mjuk trikåinsida...
Han måste ju få skor till sommaren, tyckte dessa var fina 79 kronor på kappahl. Behövs väl kanske nåt mer sandal liknande också. Jag vet att han inte kommer att kunna gå i sommar men han behöver ju ändå något på fötterna.
6 pack kortärmade bodys i strl 68 kommer att behövas. Detta hittade jag på tjejavdelningen på hm men tycker inte att det är fel på en kille. Dessa skulle man då ha under de övriga kläderna. 199 kr.
 

Så är det

Charlie är inne i en jobbig period just nu när han vill bli buren hela tiden. Lägger jag ifrån mig honom så skriker han inom 5 min och ibland är han sen otröstlig länge efter det. Därför hinner jag inte med att blogga. Tyvärr. Hinner knappt med något alls faktiskt. Tycker synd om Sally som knappt får komma ut. Igår lyckades jag amma samtidigt som jag lagade mat. Dålig planering men det var ju antingen det eller med en skrikande bebis. Har också ätit mina senaste måltider med en skrikande bebis, väldigt rogivande. Som tur är så fungerar nätterna hyffsat bra och oftast även morgonen. I morgon bitti ska jag till sjukhuset, usch. Hoppas Charlie kan vara tyst en stund då. Såja nu har jag gnällt av mig lite och förklarat varför det inte kommer så mycket inlägg. Ha en bra alla hjärtans dag nu

Prinsessan och de onda trollen

Denna film hade vi inspelad på VHS när jag var liten. Vi hade då döpt den till Prinsessan och ringen. Nu först hittade jag den då jag inte hade en aning om originaltiteln innan. Gillade den filmen. Ska se om jag kan hitta den.
 
Prinsessan Irene som levt hela sitt liv i det kungliga slottet har inte lärt sig någonting om världen utanför och då heller inget om de onda trollen från bergen. När de onda trollen planerar att kidnappa prinsessan och gifta bort henne med det elaka trollet froglip så kommer en ung pojke som heter Kurt till undsättning.

Säg hej till publiken

 
Hur kan man sova med handen såhär? 

Fredagsmiddagen - Pizzascones

Pizzascones

Sugen på hemlagad pizza? Här är en snabbvariant som passar fint både till enklare huvudrätt eller i stället för en varm macka. Lägg till en skål god sallad och servera en kall öl till - succen är given!

Du behöver

Receptet är för 4 personer.

Deg

  • 3 dl mjölk
  • 75 gram smör
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 6 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Fyllning, förslag 1

  • 3 dl riven ost
  • 1 burk krossad tomat
  • 1 dl rökt skinka eller smakrik korv
  • 1 tomat
  • svartpeppar
  • oregano
  • basilika

Verkar gott och lagon lättlagat för min del med ingredienser som oftast finns hemma. Jag meddelar resultat senare. Har ni några tips på lite nyttigare fredagsmys?

Myspys

Mysmorgon, vi snoozade fram till tio. Mysfredag, ja fredag igen då. Men icke en myspromenad, gosch vad kallt det blåste, gjorde riktigt ont i ansiktet. Sen märkte jag även att kf* hade kissat i vagnen, uscha för den missen. Nu är det i tvättmaskinen. Har även lyckats träna en stund, dock inte så länge som tänkt då Charlie är lite smågnällig men kanske hinner komplettera senare.
 
Såhär så iallafall gårdagen ut:
 
05:30 Blöjbyte+ klädbyte då blöjan läckt igenom. Sen amning.
06:00 Frukost på sängen av älskling, macka och kaffe.
08:00 Blöjbyte och klädbyte - läckt igen. Sen sova igen.
09:30 Amning, kräks, klädbyte.
10:00-11:00 Charlie gnällig så försöker få honom nöjd samtidigt plockar här hemma med tvätt och disk mm.
11:00 Äter havregrynsgröt och kollar internet. Charlie sover i soffan.
11:20-11:40 Skottar snö och rastar Sally på tomten.
11:40 Charlie vaknar igen (Hör via monitorn) Myser i soffan istället.
12:30 Blöjbyte följt av amning.
13:15 Filar naglarna på Charlie
13:45 Lunch för mig
14:00 Klipper klor och borstar Sally - Charlie gnällig så många pauser.
15:00 Somnar med Charlie i sängen.
15:30 Plötsligt uppvaknande av Lasse som ska kolla värmepumpen.
16:00 Amning, blöjbyte och tv-tittande.
17:00 Kaffe och macka med Danne som just kom hem.
 
Danne åkte sedan iväg på fotbollsträning och min kväll följdes av mer tv-tittande och tröstning av Charlie som brukar få lite magknip på kvällskvisten. Jaha, det var tvåmånaders vardagen. Skiljer sig såklart från dag till dag. Kändes inte som jag hann göra något alls denna dagen faktiskt. Dagen idag har funkat mer effektivt trots sovmorgon =)
 
* Kattfan
 
 

Luftvärmepumpen

Jag och Charlie hade precis somnat när jag vaknar av något. Trodde det var katten som ville in, hon kan låta nå extremt när hon vill in på momangen. Så jag öppnar dörren och börjar ropa på henne och då kommer först katten i 180 och sedan även Lasse som kommit för att kolla vår trasiga luftvärmepump. Som tur är så sover fortfarande Charlie, han har nämligen varit kinkig hela dagen och bara sovit korta typ fem-minuters perioder. Lasse hittade också felet med pumpen, den har tydligen gått sönder när det var som kallast. -Jaha slut på soppa sa Lasse. Tänkte att inte visste jag att de gick på bensin =P De gör det inte heller utan soppan han mena var koppar. Hur ska jag veta det =). Hoppas han får igång den nu. Hade en dyr elräkning förra månaden då vi måste komplettera med element när det är så kallt. 
 
Idag blir Charlie 8 veckor. När han var 4 veckor så skrev jag upp allt vad vi gjorde under dagen. Det har jag gjort idag med, eller håller på så förhoppningsvis hinner jag lägga upp det ikväll. Kul att se om det är nån direkt skillnad. 

Kyligt

Vi har lite kallt inne, luftvärmepumpen strular men lilla Charlie envisas med att ha händerna utanför filten så de blir iskalla. Då åkte vantarna på och de gilla han inte men nu så sover han sött =)
 
 
Nu ska jag strax iväg til mamma för att låna duschen då även vår lufttryckspump strular så det kommer knappt vatten till duschen alls. Härligt att bo i hus ibland. Men bilarna går ju bra iallafall =)

blabla

Känner att jag inte riktigt har så mycket att skriva om idag. Har ingenting spännande inplanerat denna vecka. Som vädret ser ut nu så blir det skottning av blötsnö på dagens schema samt tvätt, vattna blommor och laga mat. Ja lite liknande de flesta dagar faktiskt. Just det vi var ju till bvc i fredags, Charlie väger nu 4,5 kg och är nästan 56 cm lång. Dags att börja sortera ut 50 kläderna då de flesta är lite för små nu. Inser nu också att jag måste komplettera med lite basplagg i storlekarna 62-68, men det gör jag så gärna. Alla andra kläder i de storlekarna har vi fått.
 
Här kommer en bild på två andra skönheter som också var med till Anna i söndags <3
 

Vänner <3

Vad vore livet utan vänner? Dagen spenderades med tre av dom bästa. Vi åt min hembakta ananaspaj och umgicks och gosa bebis <3 Väntar på lite fler foton men här kommer några.
 
 
Charlie väger mer än dubbelt så mycket som Ester och är 10 cm längre. Ester föddes 6 veckor för tidigt och skulle egentligen komma till världen 1 mars. Hon är ändå pigg och stark och en riktig sötnöt.
 
Mammas älskling <3

Just idag är jag stark

Älskar den där känslan man kan ha vissa dagar när man bara känner sig ursnygg och allting är prima. Håret är snyggt och samarbetsvilligt, sminkningen blir bra, kläderna sitter snyggt och man bara utstrålar självsäkerhet. Just nu är jag inte där. Kan bara komma till okej men det är okej. Till sommaren ska den känslan återfinna sig. Jag har faktiskt varit duktig denna veckan och kört minst ett 30 minuters styrkepass om dagen. Det ska fortsättas såklart och måste få till lite fler promenader också men det har varit så halt i veckan. Bra början tycker jag iallafall.
 
Nu ska jag strax iväg och träffa Anna och lilla Ester <3

Dagens

Dagens promenad blev i Gripsholms vackra hjorthage. Såg dock inga hjortar idag, de stod säkert inne och mumsa hö. Skönt väder att promenera i. Fick provköra nya bilen också och den fick klart godkänt. Gillar skarpt att det känns som en liten bil trots att den har kombi. Ny fräsch, tystare och mjukare dock inte så pigg. Så skönt att kunna ha Charlie i framsätet också när jag kör iväg ensam i bilen. 
 
 
 
Nu dricker vi kaffe och äter ananaspaj. Charlie ligger i babygymmet och för första gången verkar han uppskatta det och har legat och spanat och snackat med mjukisdjuren länge nu.
 

Bilen <3

Just det, vår nya bil kommer idag. Sprillans ny och fin. Så här ser den ut, fast svart. Den ska jag köra runt med så jag får plats med barnvagnen. Danne får ta min lilla röda och hans bil tar hans föräldrar över. Katshing!
 

Rabatter

Vi hade flera rabattkuponger på blöjor som gick ut igår så det var bara att shoppa loss. Blöjor är ju dyrt och rabbatten var helt okej då vi sparade flera hundra kronor. Så hem fick vi med oss ett antal paket med 2:or, tre ekonomipaket 3:or och två ekonomipaket 4:or. Får se om vi ens hinner använda alla tvåorna men annars vet jag någon annan som kommer behöva dem så det är ju inte hela världen. Tvåorna är för 3-6 kg, men treorna kan man börja med från 5 kg. Spännande idag på bvc att höra hur mycket han vuxit. Hör av mig senare efter besöket =)
 
Libero är bättre än pampers tycker vi. De är inte lika mjuka och då får vi mindre läckage.

RSS 2.0