skottår

Skottår, drakens år eller året för jorden undergång. Den som lever får se.
Läste nått bra idag:
Ta ut glädjen i förskott. Det enda som kan hända är att du varit glad i onödan.

Om det tatt sig så är det nu slutet på vecka tre. Men fostrets första vecka. Man räknar en graviditet från första dagen på den senaste mensen. Men befruktningen sker ca två veckor senare. Lite skumt.  Man är alltså inte gravid de första två veckorna på graviditeten. Nästa vecka får vi veta svaret iallafall.

Run jojo run

Jag har ju börjat springa för ett par månader sedan och gör det ca 3 gånger i veckan. Jag har ju inte tid att träna på wc längre =( Jag kör ett tolv veckors program med stegvis ökande intensivitet. Alltså intervall löpning. Den här veckan kör jag 4x5 min med 2 min gång däremellan. Alltså en total springtid på 20 min. Efter tolv veckor så kör jag 4x10 min. Jag har inte satt upp några mål med träningen. Har börjat känna mig trött på springandet på sista tiden och hamnat lite efter. Ingen inspiration. Men igår var jag på massage och jag hade typ inga muskelknutar, vilket jag brukar ha. Jag har inte haft någe ryggont alls på sistone, inte änns efter dammsugning. Och idag när jag var ute och sprang så tänkte jag att jag skulle se hur långt jag orkade utan paus. Jag sprang alla 20 minuterna på en gång. Och jag blev inte lite förvånad över att jag klarade det. För några veckor sedan blev jag helt slut av bara ett par minuter. Jag var knappt trött efter de 20 minutrarna så jag sprang några till. Nu är energin och inspirationen för springningen tillbaka =D Kämpegött.

Appropå kämpegött så tittar jag på paradise hotel norge och jag älskar deras språk, det är underbart roande att höra på. Dom pratar ju tvärtom språk. Smöra på svenska = piske på norska. Vila på svenska = roa på norska.

RSS 2.0