Resa bokad

Nu är resan bokad och det mesta är färdigplanerat. Det blir en resa till Egypten, Hurghada. Japp jag har redan varit där och landet i sig är väl ingen höjdare direkt. Men fördelarna vägde över. Sol och värme på lagom lång resväg. Billig resa med fint boende och all inclusive. När jag reste till Egypten förra gången så var hotellet superbra, personalen trevlig, bra underhållning och god mat. Jag vill också påstå att Egypten har den bästa snorklingen (av de ställen jag varit på ) Vi åker måndag 24 nov och kommer hem mån 1 dec.
 
 
Tyvärr så innebär det att jag missar Maddes 25 års fest, men jag lovar att komma till Göteborg och fira dig en annan helg istället. Kanske i december om vi råkar vara lediga samtidigt <3
 

November november

Hej =)
 
Har haft så många olika förslag på inlägg som ska upp här på bloggen men nu när jag äntligen har loggat in här och ska skriva så kommer inte orden. 
 
Jag är iallafall glad, trött men glad. November kommer att bli en underbar månad. Det är inte ofta man säger så om en månad så grå.Om man börjar från botten med det som toppar november så ska jag iväg på kurs, en jobbkurs om kaniner. Låter lite töntigt kanske men det är en genbankskurs för att lära sig bättre om hur man bevarar våra utrotningshotade lantraskaniner på bästa sätt. Kursen är en hel helg nere i jönköping. Helgen efter det så drar jag, mamma och mostrarna iväg på karibisk kryssning, nåja bara på östersjön men tror det kommer bli helkul iallafall. Går fortfarande att köpa biljetter om någon vill hänga med.
Veckan efter det (håller tummarna) så kanske jag, Danne och Charlie lyckas komma iväg på en veckas semester till ett varmare land. Jag har hittat resa, hittat ersättare på jobbet, nu väntas bara att Danne ska få semester, pass till Charlie och hund/ kattvakt så drar vi =) Berättar mer om resan ifall den blir av. När vi kommer hem igen från resan så är det första advent och julen är igång, jag älskar julen <3
Vad som toppar november månad är ju såklart att Robban och Sandra får en lite bebis <3 Längtar efter pyret och jag kommer definitivt att ta mig tid trots många andra planer att komma och hälsa på bebis så snart det går. Lycka till säger jag till er.
 
December börjar ju även bra det med ett 2 års kalas. 
 
 

RSS 2.0