Du och jag


Charlie älskar att ta kort med telefonen. Han älskar dock allt som har med telefoner att göra. De flesta bilderna är väl kanske inte så fina och det brukar finnas typ ett tjugotal likadana bilder också. 
Här fick han till en bild på mig och lillebror men de flesta ser ut såhär 
Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här, det livade jag ju egentligen att jag skulle göra när jag skaffade nyvtelefon. Just nu är det mycket med brölloosplaner, jag ska beställa en klänning som ska sys upp och leveranstiden är 8-12 veckor så det är bråttom. Jättesvårt att välja vilken man ska ha. Jag måste också beställa ring och då måste jag ner på stan och kolla storlek, ringen måste specialbeställas eftersom jag ska ha rosa stenar. Vi har ännu inte beställt mat, tårta eller egentligen något 😓 
Men nu är det sovdags och ingen klänning blev beställd ikväll heller. 

Ny telefon

Jag har äntligen skaffat mig en ny telefon. Det var verkligen på tiden. Jag väntar alltid pinsamt länge med sådana saker för teknik intresserar mig inte och jag gillar inte att lägga pengar på det men den gamla luren var förutom från stenåldern en aning trasig. Ibland tig den inte emot laddning, den gick inte att sätta på ljudlös, den kunde få för sig att flippa mellan ljud och ljudlös typ varannan minut i typ ett dygns tid åt gången, den stängde av sig själv och gick inte att starta förrän den själv ville det, den var så gammal att mjukvaran ej gick att uppdatera och nya appar gick ej att ladda hem, skärmen var sprucken och även baksidan hade börjat falla i småbitar. Killen i affären försökte hålla sig för garv när han såg den. 

Träningen

Skrev ju i början av året om träningen som skulle dra igång. Den har pågått men kanske inte i den utsträckning jag önskat. Jag är ändå nöjd över det jag har gjort och att jag inte gett upp trots tidsbrist och sjukdomar. Det jag gjort är enkla styrkeövningar här hemma. Squats för en snugg rumpa och sen övningar för mage och rygg för en stark bål. Jag har kollat lite på joggingvagnar och önskvagnen som jag skrev om känns onödigt dyr. Jag har hittat begagnad enkel joggingvagn för 600 kr så det lutar åt att det blir något sådant. Nu tänker jag köra igång ett 5 veckors startprogram för att börja löpträna. Vecka 1 är så simpelt som, tis gång 30 min ca 3 km, samma på tor, sön gång 60 min ca 6 km. Inge jogging alls faktiskt första veckan. Jag var ute och gick de där 30 minutrarna nyss men fick inte ihop 3 km på den tiden. Pust med stor vagn och hundarna som ska pissa varannan meter och lagom hård vind så tog jag mig bara 2,4 km men jag var svettig när jag kom in och styrketränade på det så nu är jg mör i benen och känner mig nöjd med träningen ändå. Den bästa träningen är den som blir av. Jag skulle gärna ha en träningskompis! Sandra, Anna? Ni är ju i ungefär samma sits som jag, tidigare löptränat och sedan fött barn. Sugna på att köra samma program med mig och motivera och peppa varandra?
 
 

Tillbaka på banan/ benen

Jaha nu har bloggen varit bortprioriterad igen. Onda bakterier har angripit familjen och hållt oss som gisslan alltför länge. Men nu har vi kämpat oss fria även om Henry verkar ha några efterhängsna jäklar i sig fortfarande. Det började förrförra onsdagen då jag hämtade hem en febrig Charlie från dagis. Han låg sedan helt däckad i ett par dagar, sov mest hela tiden. På lördagen fick även jag feber och även Henry under natten sedan. Henry hade sedan feber hela veckan stackarn. Han var jätteduktig på att äta och dricka hela tiden så det var aldrig någon fara. Vi åkte ändå in till vårdcentralen på torsdagen eftersom han hade haft feber så länge. Det konstataerades att det inte var något allvarligt men vi fick med oss hostmedicin som går att ge från 6 mån, finns annars bara från 1 år receptfritt. Tänkte att jag skulle punkta upp lite om vad som hänt under sjuktiden då jag inte bloggat;
 
  • Kickoff med Me&I i Stockholm förra lördagen. Modevisning, föreläsning, lunch och information inför våren. Möte med alla kollegor som bor utspridda över hela Sverige, peppmöte med coachen, försäljning av goodies. Helt fantastiskt dag om det inte vore så att jag fick feber som steg under dagen och jag var sjukt trött och seg. Claudia Galli Concha var där och föreläste och hon var väldigt duktig och inspirerande. Då hon är småbarnsförälder precis som jag tänker jag börja läsa hennes  blogg http://claudiagalliconcha.se/ Här är ett par bilder med kläder från vårens kollektion
 
  • Jag har varit på spa. Jag och mamma hade presentkort på skogshöjd spa och bokade in oss i lördags. Vi tog en duobehandling då vi fick vara i samma rum. Först fick jag ligga i bubbelbadet medans mamma fick scrub och sen rygg, nacke massage, sedan bytte vi plats. Vi avslutade med lite häng i relaxen och bastu. Sen drog vi ned på stan och mamma bjöd på lunch. Vilken toppendag. Mamma och Fredrik kom sedan över på kvällen och sov över, de skulle nämligen passa barnen dagen efter.
  • Jag och Danne var iväg på bröllopsmässa i söndags. Han överraskade mig med det =) Mässan var trevlig, fanns ett gäng fotografer, guldsmeder, porslinuthyrning, mm. Jag gick på champagneprovning, mums. Vi bestämde oss också för smaker till tårtan. 
  • På hemvägen från bröllopsmässan stannade jag och Danne och såg på bio. Ja det fick en egen punkt här i bloggen för det händer så sällan. Vo kollade på hungergames sista delen.
  • Jag har slutat amma. Spännande nyheter va, haha =)
Jag minns att det var ett par till saker jag skulle skriva men jag minns inte vad tyvärr. Nu är det dags att utfodra barn och sen motionera hundar. 
 

RSS 2.0