Upp!

Två förkylda små barn här hemma. Ingen feber eller så. Henry har troligen öroninflammation. Har ingen erfarenhet av det men det kommer klet ur örat. Han verkar inte ha ont eller så. Barn under ett år ska till läkare när de har öroninflammation. De hade inga lediga tider på vårdcentralen idag och bad oss ringa igen i morgon. Förutom det är han snuvig. Charlie är seg, hostig och snuvig och äter typ inte alls. Hostade så han kräktes igår kväll stackarn. 

Henry har drabbats av hybris. Han ska upp och stå hela tiden, bara klättrar och klättrar och släpper gärna ena Ganden också. Poängen är att han inte har balansen för fem öre, han stupar om man inte är beredd och tar emot honom. Förut kunde man ju ha honom lekandes på golvet medans en själv gick och pysslade och städade. Nu får man inget gjort för det är ett ständigt passande. Gåstolen är enda räddningen, där sitter han säkert dock inte nöjd alltför länge. 

Jag skulle ha tagit en tur på stan i morgon med Malin och Karin. Beställt vigselringar och kollat kläder till grabbarna att ha på bröllopet men det blir visst ännu en dag hemma med sjuklingarna. Jaja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0