När juldagsmorgon glimmar...

...jag vil till outlet gå. =) Så nu är julen överstökad. Så mysigt vi har haft med större delen av familjen samlad hos mormor och morfar. Traditionell jul. Kvällarna avslutas med sällskapsspel. På juldagens förmiddag åkte vi och shoppade på outleten som ju är ett måste när man är där och hälsar på. För min del blev det inte så mycket shopping men Danne hittade en hel del, både jeans, tröjor och skor. Sen begav vi oss till Växjö och sov på hotell men mer om det i ett eget inlägg. Nu är vi hemma igen och planerar nyår. Fy usch vad vi har sovit illa de senaste nätterna. Natten till idag tog priset. Båda barnen somnade sött til kl 20 igår och jag lyxade till det med ett bad. Vid 21 var båda barnen vakna igen. Charlie var pigg. Henry var trött och grinig men han har hosta och är täppt så har svårt att sova bra. Han somnade i famnen men gick inte att lägga ifrån sig honom och han vaknade var 5e minut ungefär. Charlie somnade tillslut, kl 2.30. Henry somnade också tillslut och sov halvbra iallafall, klockan var då 4.30. Hej glada och pigga familjen idag! Det var ju inte första dåliga natten heller. Nu är klockan 21 och Charlie sover sedan länge. Henry ligger i vagnen och sover och vaknar om vartannat, får se hur det slutar.
 
Nyår spenderas hemma med mamma, Fredrik, Robban, Sandra och Isac. Hoppas bara att Henrys hosta har blivit lite bättre till dess. Robban och Sandra har satt ihop en nyårsmiddag. Sen sover hela gänget kvar här. Får se vad vi hittar på under kvällen sen. Beror ju lite på barnen men skulle vara kul med lite spel eller så. Mina senaste tolvslag har jag inte ens klivit upp ur sängen, är inte så fascinerad av raketerna och Charlie brukar ju inte vara den som tar sovmorgon.
 
Idag förresten, snö ju. Vi gick ut hela familjen en stund. Gjorde en rackarns massa snöänglar och sen gick vi förbi hos Jenny för en snabbfika. Dom har varit så snälla och matat Lovis när vi varit bortresta.
 
Nu är det nog min tur att köra vagnen så Danne får slappa i soffan en stund. Snälla håll tummarna för att dessa slitna föräldrar får lite sömn i natt. Lycka till, som Charlie skulle ha sagt =)
 
God fortsättning på er!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Skär upp en gul lök i 8 klyftor och lägg i en skål. Häll på kokande vatten så det nästan täcker löken. Ställ skålen under sängen vid huvudänden. Lökångorna öppnar upp det täppta och lindrar hostan. Har fungerat bra för oss här hemma. Det kommer lukta lök i hela rummet men det är det värt om man får sova ;) Vi har en saltvattenspray (physiomer) som man kan använda redan från nyfödd. Kan ta med den imorgon om ni vill prova. Inget farligt för de små.

2015-12-30 @ 21:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0