Familjen annorlunda

Lite framtidsfunderingar så här på kvällskvisten. Alltså jag gillar ju verkligen vårat hus. Känns som om det vore igår vi köpte det och vi köpte det ju av en anledning. Vi, iallafall jag köpte huset med planen att bo här under en väldigt lång tid, ja men 10-15 år eller så. Då hade vi bara Charlie och hade väl sagt 2-3 barn. I mtt huvud var det 2. Tänkte att huset räcker ju till det. 2 sovrum plus ett i källaren och en isolerad friggebod. Självklart kan barnen dela rum ganska länge men jag ser helst att de får varsitt rum i framtiden, kanske när de börjar skolan. Men rummet i källaren, vem ska bo där? Vi eller barnen? oavsett så blir det ju spring i trapporna på natten och trapporna är branta och läskiga. Dessutom gillar jag inte källaren, det är kallt. I friggeboden kan ju nte barnen bo förrän typ i tonåren och jag är inte säker på att jag vill ha dem där då heller =P.
 
Efter att jag födde Charlie så var jag knappt säker på att jag ville ha fler barn men ett syskon var ju redan bestämd så så fick det bli. Och självklart ville jag det. Nu efter jag fick Henry så känner jag bara att jag vill ha fler barn. Jag gillade aldrig att vara gravid- bara jobbigt. Men nu saknar jag det. Vill ha en till liten bebis, trots att jag har en liten Hnery. Kan ju vara så att det är amningshormonerna som spelar spratt och att jag känner mig nöjd med att ha 2 barn om ett tag men som det ser ut nu så vill jag väl ha 3-4 st =) Haha. Fick därför en förståelse som jag tidigare saknat om familjerna i familjen annorlunda. För tänk om man får den där känslan efter varje barn att man vill ha fler och inte är nöjd ännu. Vet dock flera som känt sig nöjda efter sina typ 2 barn och känt att det räcker nu men tänk om man aldrig får den känslan?
 
Frågan är därför, räcker vårat hus, eller måste vi leta nytt större? När borde vi då börja kolla efter det? Vi kan ju lugnt bo kvar i några år men vill vi renovera en massa i ett hus vi inte planerar bo i under en längre tid och vill vi bo här om vi inte renoverar? Jag vill ju egentligen inte ens flytta, jag trivs här. Trivs med både huset och läget. Men det saknar ett par sovrum. Kan man bygga ut? Jaja jag lägger dessa tankar på hyllan ett tag nu, var bara skönt att få ur dem. Vem vet det kanske inte blir fler barn och vi kanske kommer på en bra lösning med detta boende. Detta är ju bara funderingar jag har nu (och ganska privata sådana). 
 
 
 
Sådär ja, nu är klockan strax halv tolv och sovdags för länge sen. Har en hostig Charlie som hostat ett par nätter men inget på dagarna. Dessutom var vi hos Anna idag och nu på kvällen blev ester magsjuk. Vi är friska än så länge, peppar peppar men jag borde verkligen gå och sova nu utifall någon blir sjuk sen.
 
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0