Påskhelgen

Påskhelgen har varit lugn, vi har för det mesta bara varit hemma. I torsdags var mamma över och fikade och busade hela eftermiddagen. I fredags var det lite sol ute och vi passade på att åka till Torekällberget, hade ju lovat Charlie att han skulle få rida.
 
 
Vi var även inne i handelsbodshuset och lekte och köpte lite chokladägg.
 
 
 
I lördags kom Dannes pappa över och stannade kvar över natten. Vi åt ingen traditionell påskmiddag men det var ju Danne som stod i köket så riktigt gott var det ändå. Charlie fick leta påskägg ute i trädgården. Vi filmade det men lyckades inte föra över filmen till datorn nu. 
 
Idag är det måndag och vi har varit hos en av mammorna i mammagruppen. Det var evigheter sedan vi träffades. Det var trevligt som vanligt men Charie var klängig och inte riktigt sig själv. När vi kom hem hade han feber så det var ju därför. Hoppas han inte smittade någon av de andra =( Han blir alltså hemma från dagis åtminstone i morgon. Typiskt. Men det ska bli fint väder nu hela veckan, lite enklare och skönare att vistas ute då, kan ju bli lite knöligt med en febrig Charlie och två hundar som måste rastas. Hoppas ni haft en trevlig påsk!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0