Min dag

Första molniga dagen på semestern började tidigt, 5.33 sa klockan när lilleman vakna och tvingade upp sin stackars mamma ur sängen. Blev frukost, soffhäng och promenad med Sally innan Danne klev upp. Men det betyder ju att det är min tur med sovmorgon i morgon =) Vi kör inte varannan dag utan det händer ganska ofta att vi går upp tillsammans. Hela förmiddagen tog vi det mest bara lungt och var hemma. Jag bestämde att jag skulle bestämma vad vi skulle göra idag, hehe =) Så jag tog med familjen på ortens museum som ligger vid bruket inte alls långt från vårt hus. Museet drivs av hembygdsföreningen och handlar såklart om Åkers historia. Utställningen var intressant men Charlie gillade mest att gå upp och ned för trapporna så hann inte fördjupa mig något.
Efter det tog jag med dem på en promenad i engelska parken, där är fint och lagom långt. När vi sedan var hungriga åkte vi till Emma Grön, våffelstugan längs väg 55 mot Flen. Våfflorna var goda och huset är fint med grästak men servicen var kass och priserna lite i överkant men helt klart en godkänd söndagseftermiddag.
 
 
Nu är det visst vm-final. Jag äter chips iallafall så lite trevligt blir det väl men somnar nog innan matchen är slut.
 
Ses i morgon!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad har hänt med sin blogg, den visar inte hela inläggen längre 👎
SötCharlie <3 Jag vill också följa med till våffelstugan någon dag :)

Svar: Gör den inte? Så gör Annas blogg också, vet inte vad det beror på, jag ser hela inläggen även när jag inte är inloggad =(
Jojo

2014-07-13 @ 22:29:51
URL: http://nufilda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0