28/12-2014

Julen är över, den mesta julmaten är uppäten och alla klappar har lämnat granen. Idag försvann den sista julklappen då Anna och Ester var här och hälsade på. Charlie fick en bondgård och duplo- buss av Ester. Han har verkligen fått jätte många fina julklappar och födelsedagspresenter av er alla och han leker med dem varje dag. Tack <3 Av farbror, faster och farfar fick han bidrag till att köpa en studsmatta till sommaren, han kommer bli överlycklig. Kylan håller i sig vilket jag inte behöver skriva här egentligen för det är det väl ingen som missat. Alldeles för kallt för Sally som fryser enormt när vi är ute och försöker undvika att sätta ned tassarna på marken. Men om man ska se det positiva så dör ju en massa fästingar och säkert en hel del andra otäckingar nu. Här kommer lite bilder från dagen.
 
Vi gick bort och åkte lite pulka i den knappt snöklädda backen och Charlie skrattade massor som ni kanske ser på bilden. Sally var mindre nöjd men hoppade gärna in i pulkan och åkpåsen när den var ledig så hon slapp stå på den kalla marken.
 
Trots kylan utomhus så är det alltid gott med glass tycker Charlie =)
Fika och lek med bästaste Ester och Anna.
På kvällen så tog vi fram fotbadet jag fick av Danne i julklapp och Charlie tyckte det var supermysigt. Han satt lugnt och badade fötterna länge och bara hade det bra. Tills han blev trotsig och började plaska då fick det räcka.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för idag ❤️

2014-12-28 @ 21:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0