Glad påsk!

Tänkte slänga upp en liten påskhälsning från småland medans lillgrabben sover. Vi var på utställning igår med Caspian och det gick jättebra även om vi inte kamma hem förstapriset. Han ställdes ensam som junior och fick då hp. Sen ställdes han mot vinnande hanar i de andra kategorierna tot 4 hundar då han hamnade på en andra plats efter veteranhanen.
Såhär löd iallafall hans omdöme:
 
1 årig hane med bra bett, vackert huvud och uttryck. Vackra rastypiska öron, lång vacker hals, bra förbröst, väl tillbakalagd skuldra, härlig substansfull kropp, bra svanssättning, bra vinklar bak, bra ben och tassar, rör sig med bra bredd bak, väl från sidan och paralellt fram, mkt tilltalande hane. Mkt välvisad.
 
Att han inte vann över veteranen kan ju jag tycka var fel då Caspian var snyggare =) haha kan ju vara lite partiskt men.
 
I morse fick jag, Danne och Charlie varsinna påskägg från mormor och morfar. Godis i våra och fina kläder i Charlies. Det var några år sen nu man fick påskägg så det var kul. Sen åkte vi till Kosta outlet för lite shopping till Charlie. Planen var att köpa en fleceoverall och en ny vintermössa. Det var polarn och pyret rea där. Först ca halva priset på ordinarie pris och sen tag 3 betala för 2. Vi fick med oss mössa, 2 par vantar, sommarhatt, utetofflor, 1 linne och 3 par shorts. Dock ingen overall.
 
Nu är påskmaten klar =) Det blir pasta då vi/ jag är lite kinkig och varken äter janssons frestelse eller sill =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0