3 månader idag

Stackaren har fått feber efter vaccinationen. Vill helst bara vila och sova i famnen. Äter som han ska som tur är så det blir nog bättre under dagen. Fick feber redan igår kväll.
Det blir en lugn dag för oss med andra ord. 
Igår planerade vi det mesta inför dopet. Psalmer, fikat, dukning, kläder. Jag vill ju gärna ha det så okristligt som möjligt. Hade tänkt att han kunde få döpas i kostym för det är så gulligt på bebisar =) Finns jumpsuits som ser ut som hela kostympaket. Men det blir det nog inte. Om den passar får han ärva en dopdräkt från kusinen hans som Danne även är gudfar till. Det blir toppen. Resten får ni veta på plats ni som kommer och så kommer ju såklart bilder upp här. Ska bli kul tycker jag men mycket att göra speciellt dagen innan och under själva dopdagen, lite stressigt. Vi blir ungefär 45 pers, kul =) bara nära och kära.
 
Efter två månader brukar en bebis normalt klara detta:
 
Två månader
  • Ler, skrattar
  • Håller huvudet i 45 graders vinkel
  • Rörelser har blivit smidigare
Kan bocka av allt på listan. Han kan även allt på 3 månaders listan förutom att rulla runt. Han har lyckats rulla från rygg till mage ett par gånger men det var nog inte medvetet.
 
Såhär glad är man när man har feber

Kommentarer
Postat av: marycaroline.blogg.se

Stackarn :( Angela fick sin andra dos igår förmiddag. Av den första dosen vid tre månader fick hon ingen feber, men av andra dosen fick hon. Hon fick feber ganska snabbt och har det fortfarande och verkar må allmänt dåligt :( Det värker i mammahjärtat. Hoppas febern snart går över på våra små :)

2013-03-13 @ 23:44:16
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0