Magen v.30

 
Har konstaterat att hur stor mage jag än tycker att jag har så är den nog inte så stor ändå för att vara i graviditetsvecka 30. Har bara gått upp 5 kg men ligger ändå mitt i kurvan så det gör inget.
Min sambo skulle vara fotograf och i stort sett alla bilder blev suddiga, han får öva på det där.
Nu ska vi iväg på 60 års kalas och ikväll blir det middag hos madde <3
 
 

Kommentarer
Postat av: marycaroline.blogg.se

Nä den ser inte så stor ut :) Men det var inte jag heller tycker jag :) Minns inte min vikt den veckan men kurvan är väl viktigare och ser den okej ut är tillväxten nog ingen fara :) Sedan kan ju bebisen ligga på något sätt som gör att man inte blir så stor heller och då följer man kanske inte kurvan heller :)

Svar: Ja precis kurvan är viktigast och hjärtljudet och sparkar och sånt och allt ser ju bra ut så jag är inte orolig för det. Bebisen är fortfarande väldigt rörlig därinne och byter ställning ganska ofta. Ibland känns det som jag har en bläckfisk därinne som sparkar överallt samtidigt =)
Jojo

2012-09-30 @ 15:46:12
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Linda

Fin mage du har. Du ser ut som mig. Bara mage. Har också bara gått upp 5-6 kg och min barnmorska är inte ett dugg orolig. För vissa är det så. Tacksamt för det kan bli väl tungt ändå. Min mage känns ganska stor o tung ändå men det kanske bara är för att jag en liten tjej och all vikt har hamnat just där!

2012-10-02 @ 00:28:14
URL: http://soullfood.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0