Min fina stenbock

Någon som tror på astrologi? Hehe nja jag vet inte om jag gör det fast ofta stämmer egenskaperna rätt bra in på folk beroende på när de är födda och vilket tecken de tillhör.
Läste i morse till frukost en Pappa tidning och i den beskrevs det hur den blivande pappan hanterar graviditeten utifrån de stjärntecken han tillhör.
Så här stod det om min stenbock här hemma:
 
Stenbocken

Här handlar det inte om några yviga gester eller okontrollerade glägjefnatt, här är det en behärskad, allvarsam stenbock som i sakta mak tar sig an det väntande arbetet. Med en sammanbiten min lägger han i n prillan under läppen, sätter skärmmössen på skulten och går ut i sina leriga stövlar för att plöja en ny skåra i åkern. Ungefär så. Familjebildning är en viktig uppgift som ska tas på största allvar och att brista ut i fåniga gjädjeyttringar innan man ens vet vad som ska ske det ligger inte för en stenbock. Nej vi tar en dag i taget och ser hur det avlöper det hela. Även om det kan tyckas vara lite småtrist är det guld värt att ha en stenbock vid sin sida när man inte riktigt vet hur man själv kommer attpåverkas av alla omvälvningar. För en stenbock vet hur man hanterar en otillräknelig gravid kvinna, han biter bara ihop och stretar bistert vidare. =)

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad står det om pappor som är oxe?

Svar: Här har du en riktigt stadig man att hålla i handen när vattnet går. Ingenting kan uppröra en oxe, han står där han står och sitter där han sitter. Det är ju jätteskönt att under graviditeten ha en sådan trygg person vid sin sida men det kan bli problematiskt när det väl är dags och läge för lite mer handling. Vid en första fölossning har man ofta lite tid på sig men är det andra gånen vill det till att oxen får ändan ur vagnen - så att barnet inte föds i farstun. Under själva graviditeten kommer oxen gladeligen köpa hem de godsaker du efterfrågar som bot mot cravings men risken finns attt han vräker i sig allt själv. Inte för att han är egoist, han är bara aningen hemfallen åt frosseri. Så frågan är vem av er som växer sig störst i slutändan. Bebben kommer iallafall att få en tryggad framtid med en oxe som far, ett sparkonto upprättas redan vid första celldelning av den ekonomiskt sinnade oxen.
Jojo

2012-11-24 @ 11:50:39
URL: http://heuteitsmeintag.blogg.se
Postat av: Malin

Haha vilka roliga beskrivningar :) vad står det då om lejon som mamma?

Svar: Tyvärr så hittar jag ingenting om mammor =(
Jojo

2012-11-24 @ 14:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0