Mer astrologi

Skulle va kul att veta hur jag som lejon hanterar graviditeten också men den info går inte att hitta =( Däremot så kollade jag upp bebis horoskop, detta är vad vi har att vänta oss.
Född i drakens år och skyttens tecken

Skyttebarn

 

23.november – 21.decemberSkyttebarn

De små Skyttebarnen hör till eldtecknet, så här blir det inte mycket vila. Det är styrt av planeten Jupiter, som står för bl.a. optimism och expansion. Skyttebarn är väldigt nyfikna, och det kan vara en utmaning att passa dem. Plötsligt är de ur synhåll. Äventyrslusten följer dem till vuxen ålder, och de börjar filosofera och tänka på meningen med livet väldigt tidigt. Man kan räkna med långa resor och lång utbildning för att tillgodose sökandet efter sin egen sanning.

Råd till föräldrarna: Skyttebarnet kommer att godta gränser lättare om de får förklarat varför. Lär ditt barn betydelsen av ansvar! 


Draken är omnipotent. Hon/Han anses vara flamboyant, attraktiv, full av vitalitet och styrka. I Kina, är draken en symbol för Kejsaren av Kina eller det manliga elementet Yang. Draken är en symbol för makt och rikedom.

Folk födda i drakens år anses ha en naturlig karisma och begåvade med makt och tur. De står i centrum och kommer inte gärna på andra plats i tävlingar. Draken har ett aktivt sinne och ett intresse för sin omvärld. Personen anses även ha ett gott självförtroende och vet hur man gör intryck. De gör allt i stor skala, de är ambitiösa, egocentriska och kan vara drabbade av storhetsvansinne. De låter inget híndra dem från vad de vill ha. Personer födda under dessa år anses bära en ödeskrona och är kapabla att uträtta storverk om de klarar att tygla sin energi, intelligent och talang.

De älskar att stå i centrum, men har även en modig och generös sida. Om en av drakens vänner står inför ett problem eller ett dilemma, kommer han eller hon finnas där och erbjuda vännen sin hjälp. Då andra flyr slagfältet stiger draken fram för att lösa problemet med auktoritet och dignitet. Drakar sätter upp höga krav på sig själva såväl för andra, och blir överraskade när andra inte klarar av uppgifterna; de är så upptagna av processen att de inte ser andras svagheter.

Lämpliga arbeten för drakar är kung, militärofficer, politiker, musiker, poet, artist, aktiemäklare, friidrottare, upptäckare eller åklagare.

Dragon.svg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0