Bebistid

Ligger sådär lagom efter med bloggandet men jag gissar att det kommer så småningom. Har ju varit lite upptagen med annat kan man säga.Åkte hem från bb i söndags, totalt 4 nätter där men det första var ju under förlossningen. Dagarna går superfort trots att det enda man gör är att amma och ta hand om bebis. I morgon kanske jag orkar med att skriva om förlossningen, fast jag egentligen helst vill glömma den. Men den är iallafall över och nu handskas jag med andra bebis "problem" som avsaknad av sömn och hemskt onda bröst. 
Men jag har världens underbaraste bebis som alltid är glad och nöjd och alltid hungrig. Ammar i stort sett varannan till var tredje timme och varje amning tar minst en halvtimme. Men han är ju så söt, kan inte sluta titta och pussa och njuta av min vackre son <3
 
I morgon ska vi tillbaka till sjukhuset för att göra hörseltest och vägning. De ska även kolla mitt blodtryck som vägrar att sjunka. 

Kommentarer
Postat av: marycaroline.blogg.se

Åh, minns hur amningen var i början. ONT gjorde det. Men det gick över, men det tog ca 2 veckor :/ Under tiden var jag noga med att hålla rent och smörja med Purelan, vilket lindrade :)

Hörseltest? Fick ni inte göra det innan ni åkte hem? :O

Svar: Nej vi åkte hem innan han fyllde 72 timmar så därför fick vi komma tillbaka för det. För mig har det onda redan gått över. När bröstvårtorna blev såriga så använde jag amningsnapp så han slapp suga på sårskorporna - både för hans och min del och det har funkat bra, nu behöver jag dem inte mer. Smorde också in med purelean och bröstmjölk
Jojo

2012-12-23 @ 23:05:49
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: marycaroline.blogg.se

Jaha, vad konstigt ändå. Vi fick läkarkontroll med hörseltest dagen efter, sen fick vi åka hem direkt efter. Fick inte heller åka hem innan läkarkontrollen. Är kanske olika rutiner på olika sjukhus. Vad skönt för dig att det fungerar bra så snabbt :)

2012-12-27 @ 20:51:27
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0